خشکبار نیوز

خشکبار نیوز
طبقه بندی موضوعی

به گزارش ایسنا، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مه ولات گفت: ساماندهی بازارهای گل و فرآوری زعفران در بهبود کمی و کیفی صادرات آن، تاثیر دارد.


احمد نادری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: زعفران از جمله محصولات فوق استراتژیک برای مناطق گرم و خشک محسوب می‌شود که بخش قابل توجهی از اقتصاد و اشتغال مردم این خطه از جنوب خراسان با آن گره خورده است، به گونه‌ای که در شهرستان مه ولات با سطح زیر کشت 3200  هکتار و تولید حدود 12 تن سرگل زعفران در سال زمینه اشتغال 6400 نفر روز و درآمد 3600 خانوار روستایی را فراهم آورده است.


وی ادامه داد: بنابراین با توجه به نقش زعفران در پایداری و توسعه بخش کشاورزی شهرستان ضرورت توجه به بهبود کمی و کیفی این محصول کاملا محسوس است که در این خصوص می‌بایست مسائل به زراعی و مدیریتی در راستای افزایش عملکرد در واحد سطح با تاکید بر مسائل تغذیه‌ای و آبیاری مورد توجه قرار گیرد.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مه ولات عنوان کرد: در ارتباط با بهبود کیفی نیز باید اصول فنی در برداشت به لحاظ زمان و نحوه برداشت، حمل و نقل عرضه گل در بازارهای محلی، فرآوری و خشک کردن محصول مورد توجه قرار گیرد.


نادری گفت: در همین راستا در شهرستان مه ولات همزمان با شروع برداشت زعفران در خصوص برگزاری تعداد 56 کلاس آموزشی در تمامی روستاها و مدارس متوسطه در ارتباط با مسائل به زراعی تغذیه، آبیاری، زمان برداشت، نحوه برداشت و نحوه حمل و نقل گل زعفران و فرآوری محصول برنامه ریزی شده که در حال انجام است.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مه ولات در خصوص رعایت مسائل بهداشتی و فنی عنوان کرد: از جمله کیسه‌های آرم دار مخصوص حمل گل، روپوش‌های مخصوص غرفه‌ داران، صدور فاکتورهای مخصوص بازار، کالیبره کردن ترازوها و... با همکاری بخشداری شادمهر، شهرداری شادمهر، دهیاری و روستای دوغ آباد ، شورای اسلامی شادمهر و دوغ آباد صورت گرفته است که می‌تواند در بهبود کیفی و همچنین عیار گل زعفران نقش قابل توجهی ایفا نماید که متعاقبا بهبود در آمد اقتصادی و صادرات را به همراه خواهد داشت.


جهت مشاهد منبع خبر اینجا کلیک نمایید.


جهت مشاهده سایر اخبار بر روی لینک زیر کلیک نمایید: